Din varukorg är tom

Sound Ceiling Circle

Artnr: TT331737

Kontakta en säljare för prisuppgifter

När du väljer ett akustiktak från Boom Interior gör du ett klokt val.

Du får ett akustiktak med kvalitet rakt igenom med ett genomgående hållbarhetstänk. Materialen i Boom Interiors akustiktak väljs med stor omsorg och akustikduken består av 100% återvunnet material.

För bästa säkerhet är produkterna brandtestade och akustiktaket uppvisar mycket goda resultat. Hållbarhet är en stor hjärtefråga för Boom som alltid värdesätter detta i all ny produktutveckling, som även speglar bolagets värdegrund.

Många kanske tänker att en bra ljudbild inte syns men märks vilket är något som stämde ganska bra förr om åren. Akustiktak var vita plattor som sattes upp i taket med hjälp av en metallramar i rutmönster. Fortsatt en vanlig syn men designen är totalt förändrad. Numera formar olika akustiska funktioner även den visuella designen, i synnerhet ett akustiktak som kan förändra intrycket av ett helt rum. Färgvalen är oändliga. Formerna kan göras hur som helst. Metallramarna kan bytas mot upphängninsfunktioner och skapa helt andra intryck av ett rum eller yta. En kall industrilokal kan förändras till ett mysigt ombonat krypin.

Valen är oändliga och som alltid är det du som kund som styr skeppet och vårt jobb på Boom Interior är att tillgodose dina önskningar.

Information
Ring oss 035-34590
Vardag: 08.00 – 12.00 eller enligt överenskommelse.
Jonas Olander 0705-489330
Mattias Högberg 070-36 345 90
Maila oss info@tylosandtrading.se
Besök oss