Din varukorg är tom

Begagnad receptionsdisk

Allt för många företag slänger möblerna de inte har nytta av längre, utan att tänka på att återbruka. Det finns flera anledningar till varför begagnade kontorsmöbler i fint skick kan vara en stor vinst för både människan och naturen.
 
Istället för att företag ständigt ska behöva skapa nya möbler och tära på naturen, föreslår vi ett miljövänligt men även ekonomiskt alternativ.
Vi pratar såklart om att återbruka möblerna. När ni handlar hos oss ger vi er inte bara möjligheten att köpa kvalitativa begagnade kontorsmöbler till bra pris, utan vi hjälper självklart även till med att montera upp dem på plats. Tylösand Trading har arbetat med att köpa och sälja vidare inredning i över 40 år.

Spara pengar på begagnade receptionsdiskar

Precis som med bilar tappar receptionsdiskar en del av sitt värde efter att de blivit köpta eller använts någon gång. Detta öppnar upp möjligheten för oss att erbjuda begagnade receptionsdiskar till förmånliga priser.

Den första instinkten kan vara att helt enkelt göra sig av med receptionsdiskarna genom att kasta dem. Detta är dock inte optimalt eftersom många begagnade receptionsdiskar inte har betydande skador och kunde ha fortsatt att användas. Problemet är att många fortfarande har fördomar när det gäller att köpa begagnade möbler och liknande produkter, vilket kan leda till att de väljer att slänga dem istället för att sälja dem vidare.

Det är vanligt att människor tror att något som är återbrukat måste vara oattraktivt och inte hålla samma kvalitet som nyköpta varor. Detta är dock inte alltid fallet. En begagnad vara behöver inte vara i dåligt skick bara för att någon vill göra sig av med den.

Många gånger är begagnade receptionsdiskar i utmärkt skick utan tydliga skador. Dessa diskar är inte längre användbara för det ursprungliga företaget och säljs därför vidare till någon som kan dra nytta av dem. Med detta i åtanke kan du köpa receptionsdiskar utan att behöva oroa dig för dålig kvalitet. Dessutom kan du upptäcka unika möjligheter som kanske inte längre finns tillgängliga i nyköpta alternativ och som passar perfekt för ditt företags reception.

Tjäna på att sälja begagnade kontorsmöbler

Eftersom vi säljer vidare begagnade kontorsmöbler från andra arbetsplatser, innebär detta att man kan tjäna på återbrukade varor på mer än ett sätt. Genom att sälja era använda möbler till oss vinner alltså både erat företag och köparen på det. Köparen kommer kunna spara på att handla de möblerna ni inte har någon nytta av längre, och ni tjänar pengar på att bidra med era möbler.

När ni väljer detta alternativet istället för att slänga era begagnade kontorsmöbler bidrar ert företag till en miljövänlig cykel, där möbler återanvänds flera gånger om så att vi kan ta vara på naturen. Att återbruka möbler kan även vara utmärkt marketing för ert företag då miljöämnet är väldigt relevant just nu.

Genom att bidra till miljön kan det upplevas som positivt av både anställda och kunder. Det låter väl vettigare än att slänga helt användbara möbler endast för att man inte längre har någon användning för dem.

Miljöpåverkan

Växthuseffekten är ett mycket stort problem idag och kommer bara bli större om vi fortsätter släppa ut koldioxid i luften. Bara i Sverige släppte vi ut 16, 2 miljoner ton CO2e år 2019. Detta bidrar till att temperaturen på jorden ökar, och det kan skapa allvarliga konsekvenser. Många människor lever redan i svåra förhållanden på grund av torka, om det blir varmare kommer bristen på vatten att bli allvarligare och fler människor kommer bli berörda.

Temperaturen kommer även ha effekt på vattennivån och näringslivet. Många djur kommer inte klara av förändringarna i miljön och riskera utrotning. Isbjörnar och pingviner är två typer av djur som anses kommer bli allvarligt påverkade av miljöförändringarna, speciellt eftersom dessa arterna redan befinner sig i svåra förhållanden.

Ett annat miljöhot som även drabbar djurlivet är att stora mängder träd huggs ned. Detta sker inte endast på grund av möbelindustrin, stora mängder träd huggs ned för att bli till åkermark. Detta är ett stort problem eftersom träd har inte bara en viktig roll i att minska mängden koldioxid i luften, de är också viktiga för djurlivet. När man hugger ner stora mängder träd, som man gör i regnskogen, förstör man även djurens livsmiljö, vilket kan försvåra och hindra deras överlevnad.

Receptionsdisk med personal och kund

Utvalda exempel på receptionsdiskar

5 tips när du ska köpa receptionsdisk

  • Funktion och användning: Definiera receptionens syfte och hur den kommer att användas. Behöver den till exempel ha utrymme för datorer, telefoner eller andra arbetsredskap? Se till att receptionsdisken är utformad för att möta dina specifika behov och att den är praktiskt inredd för att underlätta arbetsflödet.
  • Stil och design: Välj en receptionsdisk som harmoniserar med företagets övergripande estetik och varumärkesidentitet. Det är viktigt att receptionen ger ett professionellt och välkomnande intryck för besökare och klienter. Överväg faktorer som färger, material och designelement för att skapa en enhetlig och attraktiv receptionsmiljö.
  • Storlek och utrymme: Mät den tillgängliga ytan där receptionsdisken ska placeras och se till att den passar in i rummets layout utan att vara för dominerande eller trång. Tänk också på behovet av förvaringsutrymme för dokument, böcker eller annan utrustning som kan behövas vid receptionen.
  • Komfort och ergonomi: Receptionspersonal tillbringar ofta långa timmar vid disken, så det är viktigt att välja en disk som är ergonomiskt utformad för att minimera trötthet och obekvämlighet. Se till att disken har rätt höjd för användarna och att det finns tillräckligt med benutrymme och ergonomiskt utformade arbetsytor.
  • Teknologiska behov: I dagens digitala era är det viktigt att tänka på teknologiska behov vid valet av receptionsdisk. Se till att det finns tillräckligt med utrymme och anslutningar för datorer, telefoner, bildskärmar eller andra elektroniska enheter som kan behövas för att utföra arbetsuppgifter vid receptionen.

Genom att överväga dessa faktorer och ta hänsyn till dina specifika behov kan du välja en receptionsdisk som inte bara är funktionell och praktisk, utan också stilfull och professionell.

Tylösand Trading- Begagnad kontorsinredning i Halmstad

I hjärtat av den vackra staden Halmstad, Sveriges pärla vid västkusten, hittar du Tylösand Trading – ditt förstahandsval för begagnade kontorsmöbler. Med en passion för hållbarhet och en förståelse för affärsmiljöns behov har vi etablerat oss som den främsta leverantören av begagnade kontorsmöbler i regionen.  

Mångfald och anpassning 

Vi erbjuder ett brett utbud av begagnade kontorsmöbler som passar alla stilar och arbetsmiljöer. Oavsett om du behöver skrivbord, stolar, konferensbord, förvaringslösningar eller något annat, kan du vara säker på att hitta det hos oss. Dessutom är anpassning en nyckelpunkt för oss – vi hjälper dig att hitta eller skapa de perfekta möblerna för din unika arbetsplats. 

Kostnadseffektivitet och service 

Våra begagnade kontorsmöbler erbjuder en kostnadseffektiv lösning som inte kompromissar med kvalitet. Vi strävar efter att göra ditt inredningsprojekt till en smidig process och är redo att assistera med ditt begagnade möbelbehov. 

Tylösand Trading i Halmstad är din partner när det gäller hållbarhet, kvalitet och ekonomiskt fördelaktiga alternativ för kontorsmöbler. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att skapa en arbetsmiljö som är både funktionell och miljövänlig. Vi är här för att möta dina behov och skapa en arbetsplats som speglar din vision. Välkommen till Tylösand Trading i Halmstad! 

Information
Ring oss 035-34590
Vardag: 08.00 – 12.00 eller enligt överenskommelse.
Jonas Olander 0705-489330
Mattias Högberg 070-36 345 90
Maila oss info@tylosandtrading.se
Besök oss