Din varukorg är tom

Begagnad whiteboard

Allt för många företag slänger möblerna de inte har nytta av längre, utan att tänka på att återbruka. Det finns flera anledningar till varför begagnade kontorsmöbler i fint skick kan vara en stor vinst för både människan och naturen.
 
Istället för att företag ständigt ska behöva skapa nya möbler och tära på naturen, föreslår vi ett miljövänligt men även ekonomiskt alternativ.
Vi pratar såklart om att återbruka möblerna. När ni handlar hos oss ger vi er inte bara möjligheten att köpa kvalitativa begagnade whiteboards till bra pris, utan vi hjälper självklart även till med att montera upp dem på plats. Tylösand Trading har arbetat med att köpa och sälja vidare inredning i över 40 år.

Spara pengar på att återbruka kontorsmöbler​

Precis som bilar förlorar möbler en hel del av sitt värde efter att de blivit köpta, eller bara använts någon gång. Detta gör att vi kan sälja begagnade kontorsmöbler till budgetvänliga priser.

Den första tanken kan vara att göra sig av med möblerna så enkelt som möjligt, genom att slänga dem. Detta är inte optimalt då begagnade kontorsmöbler många gånger inte har större skador, eller hade kunnat lagats. Problemet är att många fortfarande har förutfattade meningar när det kommer till att köpa begagnade möbler, kläder och liknande. Vilket också gör att vissa tänker att det inte är någon mening med att försöka sälja vidare möblerna, och istället väljer att slänga dem.

Det är vanligt att folk tänker att något som är återbrukat måste vara ofräscht, och inte håller samma kvalité som nyinköpta varor, men detta stämmer som sagt inte. En begagnad vara behöver inte vara i dåligt skick bara för att någon vill göra sig av med den.

Många gånger är begagnade kontorsmöbler, dvs återbrukade i nyskick och har inga uppenbara skador, men de är inte längre till nytta för företaget och säljs då vidare till någon som kan ha användning för dem. Med detta i åtanke kan ni alltså köpa varor utan att behöva oroa er över att möblerna kommer att ha dålig kvalité. Dessutom kommer ni tjäna på det, kanske till och med hitta unika bord, lampor eller stolar som inte längre säljs och passar ert företag perfekt.

Begagnade whiteboards bidrar till en bättre miljö

Att välja begagnade whiteboards är inte bara ett ekonomiskt fördelaktigt val utan också ett som gynnar miljön. Genom att återanvända befintliga whiteboards minskar vi behovet av att producera nya, vilket minskar belastningen på miljön genom att minska resursförbrukningen och utsläppen från tillverkningsprocessen.

Genom att välja begagnade whiteboards minskar vi också mängden avfall som genereras. Genom att ge dessa whiteboards en andra chans att användas minskar vi behovet av att slänga dem på soptippen och bidrar till att minska trycket på deponier och avfallsanläggningar.

Utöver den direkta miljöpåverkan kan valet av begagnade whiteboards också ha positiva sociala och ekonomiska effekter. Det kan till exempel hjälpa till att främja en kultur av hållbarhet och ansvarstagande inom företaget, vilket i sin tur kan stärka företagets rykte och varumärkesimage. Dessutom kan det också vara ekonomiskt fördelaktigt eftersom begagnade whiteboards ofta erbjuds till lägre priser än nya.

Genom att välja begagnade whiteboards kan företag spela en aktiv roll i att minska sin miljöpåverkan och bidra till en mer hållbar framtid. Genom att främja återanvändning och cirkulär ekonomi kan vi alla göra vår del för att skydda planetens resurser och skapa en mer hållbar värld för framtida generationer.

5 användbara sätt att använda din whiteboard på

  • Mötesanteckningar och brainstorming: Använd whiteboarden för att ta anteckningar under möten eller brainstorming-sessioner. Skriv ner idéer, göra mindmaps eller skapa listor för att hålla koll på diskussioner och kommande åtgärder.
  • Projektplanering och schemaläggning: Använd whiteboarden som en visuell plattform för projektplanering och schemaläggning. Rita upp tidsplaner, Gantt-diagram eller använda färgkodning för att markera olika uppgifter och deadlines.
  • Undervisning och presentationer: Använd whiteboarden som en interaktiv plattform för undervisning och presentationer. Rita upp diagram, göra beräkningar eller illustrera komplexa begrepp för att underlätta förståelsen och engagera åhörarna.
  • Kreativa uttryck och konstnärliga projekt: Använd whiteboarden som en kreativ plattform för att uttrycka idéer och skapa konstnärliga projekt. Rita eller skissa direkt på ytan med whiteboardpennor för att utforska olika mönster, bilder eller koncept.
  • Att göra-listor och daglig planering: Använd whiteboarden för att skapa att göra-listor och planera din dagliga arbetsrutin. Skriv upp uppgifter, prioritera dem och markera dem när de är slutförda för att hålla koll på din framsteg och produktivitet.
Presentation på en whiteboard tavla

Utvalda exempel på whiteboards

Tylösand Trading- Begagnad kontorsinredning i Halmstad

I hjärtat av den vackra staden Halmstad, Sveriges pärla vid västkusten, hittar du Tylösand Trading – ditt förstahandsval för begagnade kontorsmöbler. Med en passion för hållbarhet och en förståelse för affärsmiljöns behov har vi etablerat oss som den främsta leverantören av begagnade kontorsmöbler i regionen.  

Mångfald och anpassning 

Vi erbjuder ett brett utbud av begagnade kontorsmöbler som passar alla stilar och arbetsmiljöer. Oavsett om du behöver skrivbord, stolar, konferensbord, förvaringslösningar eller något annat, kan du vara säker på att hitta det hos oss. Dessutom är anpassning en nyckelpunkt för oss – vi hjälper dig att hitta eller skapa de perfekta möblerna för din unika arbetsplats. 

Kostnadseffektivitet och service 

Våra begagnade kontorsmöbler erbjuder en kostnadseffektiv lösning som inte kompromissar med kvalitet. Vi strävar efter att göra ditt inredningsprojekt till en smidig process och är redo att assistera med ditt begagnade möbelbehov. 

Tylösand Trading i Halmstad är din partner när det gäller hållbarhet, kvalitet och ekonomiskt fördelaktiga alternativ för kontorsmöbler. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att skapa en arbetsmiljö som är både funktionell och miljövänlig. Vi är här för att möta dina behov och skapa en arbetsplats som speglar din vision. Välkommen till Tylösand Trading i Halmstad! 

Information
Ring oss 035-34590
Vardag: 08.00 – 12.00 eller enligt överenskommelse.
Jonas Olander 0705-489330
Mattias Högberg 070-36 345 90
Maila oss info@tylosandtrading.se
Besök oss