Din varukorg är tom

Begagnade bokhyllor för enkel förvaring

Allt för många företag slänger möblerna de inte har nytta av längre, utan att tänka på att återbruka. Det finns flera anledningar till varför begagnade kontorsmöbler i fint skick kan vara en stor vinst för både människan och naturen.
 
Istället för att företag ständigt ska behöva skapa nya möbler och tära på naturen, föreslår vi ett miljövänligt men även ekonomiskt alternativ.
Vi pratar såklart om att återbruka möblerna. När ni handlar hos oss ger vi er inte bara möjligheten att köpa kvalitativa begagnade kontorsmöbler till bra pris, utan vi hjälper självklart även till med att montera upp dem på plats. Tylösand Trading har arbetat med att köpa och sälja vidare inredning i över 40 år.

Spara pengar på att köpa din bokhylla begagnad

Precis som bilar förlorar möbler en hel del av sitt värde efter att de blivit köpta, eller bara använts någon gång. Detta gör att vi kan erbjuda begagnade bokhyllor till förmånliga priser.

Den första instinkten kan vara att göra sig av med bokhyllorna så snabbt och enkelt som möjligt, genom att helt enkelt slänga dem. Detta är emellertid inte det mest optimala alternativet, då begagnade bokhyllor ofta inte har några större skador eller fel som inte kan repareras. Problemet är att många fortfarande har förutfattade meningar om begagnade möbler och tror att de inte håller samma kvalitet som nyinköpta varor. Detta stämmer dock inte alltid. Begagnade varor behöver inte vara i dåligt skick bara för att de har använts tidigare.

I många fall är begagnade bokhyllor i utmärkt skick och saknar uppenbara defekter. Men trots detta är de inte längre av nytta för ursprungsföretaget och säljs därför vidare till någon som kan ha användning för dem. Med tanke på detta kan du köpa begagnade bokhyllor utan att behöva oroa dig för deras kvalitet. Dessutom kan du hitta unika hyllor som kanske inte längre är tillgängliga i butikerna och som passar perfekt för ditt behov av att organisera böcker och andra föremål.

Tjäna på att sälja begagnade kontorsmöbler

Eftersom vi säljer vidare begagnade kontorsmöbler från andra arbetsplatser, innebär detta att man kan tjäna på återbrukade varor på mer än ett sätt. Genom att sälja era använda möbler till oss vinner alltså både erat företag och köparen på det. Köparen kommer kunna spara på att handla de möblerna ni inte har någon nytta av längre, och ni tjänar pengar på att bidra med era möbler.

När ni väljer detta alternativet istället för att slänga era begagnade kontorsmöbler bidrar ert företag till en cirkulär ekonomi, där möbler återanvänds flera gånger om så att vi kan ta vara på naturen. Att återbruka möbler kan även vara utmärkt marketing för ert företag då miljöämnet är väldigt relevant just nu.

Genom att bidra till miljön kan det upplevas som positivt av både anställda och kunder. Det låter väl vettigare än att slänga helt användbara möbler endast för att man inte längre har någon användning för dem.

5 tips när du ska köpa en bokhylla

  1. Storlek och dimensioner: Mät den tillgängliga platsen där bokhyllan ska placeras för att säkerställa att den passar. Ta hänsyn till både bredd, höjd och djup på bokhyllan för att se till att den inte blir för stor eller för liten för rummet.

  2. Funktion och användning: Fundera över hur du planerar att använda bokhyllan. Ska den främst användas för att förvara böcker eller vill du även visa upp andra föremål som dekoration? Välj en bokhylla med lämpliga hyllplan och eventuella extra funktioner som lådor eller dörrar beroende på dina behov.

  3. Material och konstruktion: Utvärdera kvaliteten på materialet och konstruktionen av bokhyllan för att säkerställa dess hållbarhet och stabilitet. Träbokhyllor är vanliga och erbjuder en tidlös estetik, medan metall eller plastbokhyllor kan vara mer slitstarka och lättskötta.

  4. Estetik och stil: Välj en bokhylla som kompletterar den befintliga inredningsstilen i rummet. Överväg färg, finish och designelement för att säkerställa att bokhyllan harmonierar med resten av inredningen.

  5. Budget: Bestäm en budget innan du börjar leta efter en bokhylla och jämför olika alternativ inom din prisklass. Kom ihåg att pris inte alltid återspeglar kvalitet, så se till att du balanserar kostnad mot hållbarhet och funktionalitet.

Begagnad bokhylla

Utvalda exempel på bokhyllor

Tylösand Trading- Begagnad kontors­inredning i Halmstad

I hjärtat av den vackra staden Halmstad, Sveriges pärla vid västkusten, hittar du Tylösand Trading – ditt förstahandsval för begagnade kontorsmöbler. Med en passion för hållbarhet och en förståelse för affärsmiljöns behov har vi etablerat oss som den främsta leverantören av begagnade kontorsmöbler i regionen.  

Mångfald och anpassning 

Vi erbjuder ett brett utbud av begagnade kontorsmöbler som passar alla stilar och arbetsmiljöer. Oavsett om du behöver skrivbord, stolar, konferensbord, förvaringslösningar eller något annat, kan du vara säker på att hitta det hos oss. Dessutom är anpassning en nyckelpunkt för oss – vi hjälper dig att hitta eller skapa de perfekta möblerna för din unika arbetsplats. 

Kostnadseffektivitet och service 

Våra begagnade kontorsmöbler erbjuder en kostnadseffektiv lösning som inte kompromissar med kvalitet. Vi strävar efter att göra ditt inredningsprojekt till en smidig process och är redo att assistera med ditt begagnade möbelbehov.  Tylösand Trading i Halmstad är din partner när det gäller hållbarhet, kvalitet och ekonomiskt fördelaktiga alternativ för kontorsmöbler. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att skapa en arbetsmiljö som är både funktionell och miljövänlig. Vi är här för att möta dina behov och skapa en arbetsplats som speglar din vision. Välkommen till Tylösand Trading i Halmstad! 
Information
Ring oss 035-34590
Vardag: 08.00 – 12.00 eller enligt överenskommelse.
Jonas Olander 0705-489330
Mattias Högberg 070-36 345 90
Maila oss info@tylosandtrading.se
Besök oss