Din varukorg är tom

Begagnade konferensbord

Allt för många företag slänger möblerna de inte har nytta av längre, utan att tänka på att återbruka. Det finns flera anledningar till varför begagnade kontorsmöbler i fint skick kan vara en stor vinst för både människan och naturen.
 
Istället för att företag ständigt ska behöva skapa nya möbler och tära på naturen, föreslår vi ett miljövänligt men även ekonomiskt alternativ.
Vi pratar såklart om att återbruka möblerna. När ni handlar hos oss ger vi er inte bara möjligheten att köpa kvalitativa begagnade kontorsmöbler till bra pris, utan vi hjälper självklart även till med att montera upp dem på plats. Tylösand Trading har arbetat med att köpa och sälja vidare inredning i över 40 år.

Spara pengar på begagnade konferensbord

Precis som bilar förlorar möbler en hel del av sitt värde efter att de blivit köpta, eller bara använts någon gång. Detta gör att vi kan sälja begagnade kontorsmöbler till budgetvänliga priser.

Den första tanken kan vara att göra sig av med möblerna så enkelt som möjligt, genom att slänga dem. Detta är inte optimalt då begagnade kontorsmöbler många gånger inte har större skador, eller hade kunnat lagats. Problemet är att många fortfarande har förutfattade meningar när det kommer till att köpa begagnade möbler, kläder och liknande. Vilket också gör att vissa tänker att det inte är någon mening med att försöka sälja vidare möblerna, och istället väljer att slänga dem.

Det är vanligt att folk tänker att något som är återbrukat måste vara ofräscht, och inte håller samma kvalité som nyinköpta varor, men detta stämmer som sagt inte. En begagnad vara behöver inte vara i dåligt skick bara för att någon vill göra sig av med den.

Många gånger är begagnade konferensbord, dvs återbrukade i nyskick och har inga uppenbara skador, men de är inte längre till nytta för företaget och säljs då vidare till någon som kan ha användning för dem. Med detta i åtanke kan ni alltså köpa varor utan att behöva oroa er över att möblerna kommer att ha dålig kvalité. Dessutom kommer ni tjäna på det, kanske till och med hitta unika bord, lampor eller stolar som inte längre säljs och passar ert företag perfekt.

Begagnade konferensbord bidrar till en bättre miljö

Att välja begagnade konferensbord kan vara ett smart och miljövänligt val för företag av flera anledningar. Först och främst minskar det behovet av att producera nya möbler, vilket i sin tur minskar belastningen på miljön genom att minska resursförbrukningen och utsläppen från tillverkningsprocessen. Genom att återanvända befintliga möbler minskar vi också mängden avfall och bidrar till att minska behovet av deponering.

Utöver den direkta miljöpåverkan kan valet av begagnade konferensbord också ha positiva sociala och ekonomiska effekter. Det kan till exempel hjälpa till att främja en kultur av hållbarhet och ansvarstagande inom företaget, vilket i sin tur kan stärka företagets rykte och varumärkesimage. Dessutom kan det också vara ekonomiskt fördelaktigt eftersom begagnade möbler ofta erbjuds till lägre priser än nya.

Genom att välja begagnade konferensbord kan ni spela en aktiv roll i att minska er miljöpåverkan och bidra till en mer hållbar framtid. Genom att främja återanvändning och cirkulär ekonomi kan vi alla göra vår del för att skydda planetens resurser och skapa en mer hållbar värld för framtida generationer.

5 tips till rätt konferensbord

  • Storlek och utrymme: Ta hänsyn till storleken på konferensrummet och det tillgängliga utrymmet när du väljer konferensbord. Se till att bordet är proportionellt till rummet och att det finns tillräckligt med utrymme runt bordet för att möjliggöra rörelse och komfort för alla deltagare.
  • Design och stil: Välj en design och stil som passar samman med företagets estetik och varumärkesidentitet. Överväg faktorer som färger, material och form för att skapa en enhetlig och professionell utseende i konferensrummet.
  • Funktionalitet och användning: Definiera syftet med konferensbordet och hur det kommer att användas. Behöver det till exempel ha integrerade elektriska uttag för att möjliggöra anslutning av teknisk utrustning? Överväg också om bordet behöver vara hopfällbart eller ha utdragbara delar för att möta olika behov.
  • Komfort och ergonomi: Se till att konferensbordet är ergonomiskt utformat för att möjliggöra bekväm och effektivt möten. Det bör ha en lämplig höjd och vara utformad för att minimera trötthet och obekvämlighet under långa möten.
  • Hållbarhet och kvalitet: Välj ett konferensbord av hög kvalitet och hållbara material som är utformade för att hålla länge. Att investera i ett hållbart konferensbord kan vara mer kostnadseffektivt på lång sikt och bidra till att minska behovet av att ersätta bordet i framtiden.

 

Pågående konferenser runt ett konferensbord

Utvalda exempel på konferensebord

Tylösand Trading- Begagnad kontorsinredning i Halmstad

I hjärtat av den vackra staden Halmstad, Sveriges pärla vid västkusten, hittar du Tylösand Trading – ditt förstahandsval för begagnade kontorsmöbler. Med en passion för hållbarhet och en förståelse för affärsmiljöns behov har vi etablerat oss som den främsta leverantören av begagnade kontorsmöbler i regionen.  

Mångfald och anpassning 

Vi erbjuder ett brett utbud av begagnade kontorsmöbler som passar alla stilar och arbetsmiljöer. Oavsett om du behöver skrivbord, stolar, konferensbord, förvaringslösningar eller något annat, kan du vara säker på att hitta det hos oss. Dessutom är anpassning en nyckelpunkt för oss – vi hjälper dig att hitta eller skapa de perfekta möblerna för din unika arbetsplats. 

Kostnadseffektivitet och service 

Våra begagnade kontorsmöbler erbjuder en kostnadseffektiv lösning som inte kompromissar med kvalitet. Vi strävar efter att göra ditt inredningsprojekt till en smidig process och är redo att assistera med ditt begagnade möbelbehov. 

Tylösand Trading i Halmstad är din partner när det gäller hållbarhet, kvalitet och ekonomiskt fördelaktiga alternativ för kontorsmöbler. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att skapa en arbetsmiljö som är både funktionell och miljövänlig. Vi är här för att möta dina behov och skapa en arbetsplats som speglar din vision. Välkommen till Tylösand Trading i Halmstad! 

Information
Ring oss 035-34590
Vardag: 08.00 – 12.00 eller enligt överenskommelse.
Jonas Olander 0705-489330
Mattias Högberg 070-36 345 90
Maila oss info@tylosandtrading.se
Besök oss