Din varukorg är tom

Begagnade kontorsstolar

Allt för många företag slänger möblerna de inte har nytta av längre, utan att tänka på att återbruka. Det finns flera anledningar till varför begagnade kontorsstolar i fint skick kan vara en stor vinst för både människan och naturen.
 
Istället för att företag ständigt ska behöva skapa nya möbler och tära på naturen, föreslår vi ett miljövänligt men även ekonomiskt alternativ.
Vi pratar såklart om att återbruka möblerna. När ni handlar hos oss ger vi er inte bara möjligheten att köpa kvalitativa begagnade kontorsmöbler till bra pris, utan vi hjälper självklart även till med att montera upp dem på plats. Tylösand Trading har arbetat med att köpa och sälja vidare inredning i över 40 år.

Spara pengar med begagnade kontorsstolar

Precis som bilar förlorar möbler en hel del av sitt värde efter att de blivit köpta, eller bara använts någon gång. Detta gör att vi kan sälja begagnade kontorsmöbler till budgetvänliga priser.

Den första tanken kan vara att göra sig av med möblerna så enkelt som möjligt, genom att slänga dem. Detta är inte optimalt då begagnade kontorsstolar många gånger inte har större skador, eller hade kunnat lagats. Problemet är att många fortfarande har förutfattade meningar när det kommer till att köpa begagnade möbler, kläder och liknande. Vilket också gör att vissa tänker att det inte är någon mening med att försöka sälja vidare möblerna, och istället väljer att slänga dem.

Det är vanligt att folk tänker att något som är begagnat måste vara ofräscht, och inte håller samma kvalité som nyinköpta varor, men detta stämmer som sagt inte. En begagnad vara behöver inte vara i dåligt skick bara för att någon vill göra sig av med den.

Många gånger är begagnade kontorsmöbler, dvs återbrukade i nyskick och har inga uppenbara skador, men de är inte längre till nytta för företaget och säljs då vidare till någon som kan ha användning för dem. Med detta i åtanke kan ni alltså köpa varor utan att behöva oroa er över att möblerna kommer att ha dålig kvalité. Dessutom kommer ni tjäna på det, kanske till och med hitta unika bord, lampor eller stolar som inte längre säljs och passar ert företag perfekt.

Tjäna på att sälja begagnade kontorsstolar

Eftersom vi säljer vidare begagnade kontorsmöbler från andra arbetsplatser, innebär detta att man kan tjäna på återbrukade varor på mer än ett sätt. Genom att sälja era använda kontorsstolar till oss vinner alltså både erat företag och köparen på det. Köparen kommer kunna spara på att handla de möblerna ni inte har någon nytta av längre, och ni tjänar pengar på att bidra med era möbler.

När ni väljer detta alternativet istället för att slänga era begagnade kontorsmöbler bidrar ert företag till en miljövänlig cykel, där möbler återanvänds flera gånger om så att vi kan ta vara på naturen. Att återbruka möbler kan även vara utmärkt marketing för ert företag då miljöämnet är väldigt relevant just nu.

Genom att bidra till miljön kan det upplevas som positivt av både anställda och kunder. Det låter väl vettigare än att slänga helt användbara möbler endast för att man inte längre har någon användning för dem.

5 anledningar till varför du ska köpa din kontorsstol begagnat

Att köpa en kontorsstol begagnad kan vara fördelaktigt av flera skäl: 

Kostnadsbesparing: Begagnade kontorsstolar är betydligt billigare än nya. Det sparar pengar och hjälper dig att hålla din budget i schack. 

Miljövänlighet: Genom att köpa begagnade stolar minskar du efterfrågan på nya produkter och minskar därmed produktions- och transportrelaterade utsläpp. Det är ett mer hållbart alternativ. 

Kvalitet: Många kontorsstolar är byggda för att vara hållbara, och de behåller sin kvalitet även efter användning. Du kan hitta högkvalitativa stolar som fortfarande är i utmärkt skick. 

Snabb tillgänglighet: Begagnade kontorsstolar är oftast omedelbart tillgängliga, vilket kan vara praktiskt om du behöver möbler snabbt. 

Möjlighet till anpassning: Du kan hitta olika stilar och typer av kontorsstolar begagnade, vilket ger dig möjlighet att anpassa din arbetsplats till dina behov och preferenser. 

En bild på en skog från Tylösand Trading begagnade kontorsmöbler i Halmstad

Utvalda exempel på begagnade kontorsstolar

Tylösand Trading- Begagnade kontorsmöbler i Halmstad

I hjärtat av den vackra staden Halmstad, Sveriges pärla vid västkusten, hittar du Tylösand Trading – ditt förstahandsval för begagnade kontorsmöbler. Med en passion för hållbarhet och en förståelse för affärsmiljöns behov har vi etablerat oss som den främsta leverantören av begagnade kontorsmöbler i regionen.  

Mångfald och anpassning 

Vi erbjuder ett brett utbud av begagnade kontorsmöbler som passar alla stilar och arbetsmiljöer. Oavsett om du behöver skrivbord, stolar, konferensbord, förvaringslösningar eller något annat, kan du vara säker på att hitta det hos oss. Dessutom är anpassning en nyckelpunkt för oss – vi hjälper dig att hitta eller skapa de perfekta möblerna för din unika arbetsplats. 

Kostnadseffektivitet och service 

Våra begagnade kontorsmöbler erbjuder en kostnadseffektiv lösning som inte kompromissar med kvalitet. Vi strävar efter att göra ditt inredningsprojekt till en smidig process och är redo att assistera med ditt begagnade möbelbehov. 

Tylösand Trading i Halmstad är din partner när det gäller hållbarhet, kvalitet och ekonomiskt fördelaktiga alternativ för kontorsmöbler. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att skapa en arbetsmiljö som är både funktionell och miljövänlig. Vi är här för att möta dina behov och skapa en arbetsplats som speglar din vision. Välkommen till Tylösand Trading i Halmstad! 

Information
Ring oss 035-34590
Vardag: 08.00 – 12.00 eller enligt överenskommelse.
Jonas Olander 0705-489330
Mattias Högberg 070-36 345 90
Maila oss info@tylosandtrading.se
Besök oss