Din varukorg är tom

Begagnade skärmväggar för en tystare arbetsmiljö

Allt för många företag slänger möblerna de inte har nytta av längre, utan att tänka på att återbruka. Det finns flera anledningar till varför begagnade kontorsmöbler i fint skick kan vara en stor vinst för både människan och naturen.
 
Istället för att företag ständigt ska behöva skapa nya möbler och tära på naturen, föreslår vi ett miljövänligt men även ekonomiskt alternativ.
Vi pratar såklart om att återbruka möblerna. När ni handlar hos oss ger vi er inte bara möjligheten att köpa kvalitativa begagnade kontorsmöbler till bra pris, utan vi hjälper självklart även till med att montera upp dem på plats. Tylösand Trading har arbetat med att köpa och sälja vidare inredning i över 40 år.

Spara pengar på begagnade skärmväggar

Precis som med bilar tappar skärmväggar en del av sitt värde efter att de blivit köpta eller använts någon gång. Detta skapar en möjlighet för oss att erbjuda begagnade skärmväggar till förmånliga priser.

Den första instinkten kan vara att helt enkelt göra sig av med skärmväggarna genom att kasta dem. Det är dock inte optimalt eftersom många begagnade skärmväggar inte har betydande skador och skulle kunna fortsätta att användas. Problemet är att många fortfarande har fördomar när det gäller att köpa begagnade möbler och andra produkter, vilket kan leda till att de väljer att slänga dem istället för att sälja dem vidare.

Det är vanligt att människor tror att något som är återbrukat måste vara oattraktivt och inte hålla samma kvalitet som nyköpta varor. Detta är dock inte alltid fallet. En begagnad vara behöver inte vara i dåligt skick bara för att någon vill göra sig av med den.

Många gånger är begagnade skärmväggar i utmärkt skick utan tydliga skador. Dessa väggar är inte längre användbara för det ursprungliga företaget och säljs därför vidare till någon som kan ha nytta av dem. Med detta i åtanke kan du köpa skärmväggar utan att behöva oroa dig för dålig kvalitet. Dessutom kan du upptäcka unika möjligheter som kanske inte längre finns tillgängliga i nyköpta alternativ och som passar perfekt för ditt företags behov.

5 anledningar att använda skärmväggar på kontoret

  • Avskildhet och koncentration: Skärmväggar skapar avskilda arbetsytor som kan hjälpa till att minimera distraktioner och störningar från omgivande aktiviteter eller kollegor. Detta gör det lättare för anställda att fokusera på sina uppgifter och ökar produktiviteten.
  • Personlig integritet: Skärmväggar ger anställda en känsla av personlig integritet genom att skapa en visuell barriär mellan arbetsstationerna. Detta kan vara särskilt viktigt i öppna kontorslandskap där det finns många människor och aktiviteter.
  • Ljudabsorption: Skärmväggar kan också bidra till att absorbera ljud och minska eko i kontorsmiljön. Detta skapar en lugnare och mer behaglig arbetsmiljö där det är lättare att kommunicera och koncentrera sig.
  • Rumsindelning och organisering: Genom att använda skärmväggar kan kontoret enkelt delas in i olika avdelningar eller arbetsgrupper. Detta underlättar för att organisera och strukturera kontorsutrymmet på ett effektivt sätt.
  • Visuell estetik och design: Skärmväggar kan också användas för att förbättra kontorets estetiska utseende och design. Genom att välja skärmväggar i olika färger, material och mönster kan man skapa en visuellt tilltalande arbetsmiljö som stämmer överens med företagets varumärkesidentitet och kultur.
Skärmvägg från Tylösand Trading

Utvalda exempel på skärmväggar

Tylösand Trading- Begagnad kontorsinredning i Halmstad

I hjärtat av den vackra staden Halmstad, Sveriges pärla vid västkusten, hittar du Tylösand Trading – ditt förstahandsval för begagnade kontorsmöbler. Med en passion för hållbarhet och en förståelse för affärsmiljöns behov har vi etablerat oss som den främsta leverantören av begagnade kontorsmöbler i regionen.  

Mångfald och anpassning 

Vi erbjuder ett brett utbud av begagnade kontorsmöbler som passar alla stilar och arbetsmiljöer. Oavsett om du behöver skrivbord, stolar, konferensbord, förvaringslösningar eller något annat, kan du vara säker på att hitta det hos oss. Dessutom är anpassning en nyckelpunkt för oss – vi hjälper dig att hitta eller skapa de perfekta möblerna för din unika arbetsplats. 

Kostnadseffektivitet och service 

Våra begagnade kontorsmöbler erbjuder en kostnadseffektiv lösning som inte kompromissar med kvalitet. Vi strävar efter att göra ditt inredningsprojekt till en smidig process och är redo att assistera med ditt begagnade möbelbehov. 

Tylösand Trading i Halmstad är din partner när det gäller hållbarhet, kvalitet och ekonomiskt fördelaktiga alternativ för kontorsmöbler. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att skapa en arbetsmiljö som är både funktionell och miljövänlig. Vi är här för att möta dina behov och skapa en arbetsplats som speglar din vision. Välkommen till Tylösand Trading i Halmstad! 

Information
Ring oss 035-34590
Vardag: 08.00 – 12.00 eller enligt överenskommelse.
Jonas Olander 0705-489330
Mattias Högberg 070-36 345 90
Maila oss info@tylosandtrading.se
Besök oss